Të therras në ndryshime

A do mund të flisnim për problemet e shoqërisë sonë kosovare, e të mos e prekim përditshmërinë e cila është përplot me intriga, varfëri, padrejtësi, parregullsi,diskriminim dhe jonormalitete të duksh...